filmdocumentaire in de maak

Documentaire in wording.
Het is vreemd om nu over zonnige locaties te spreken terwijl we binnen bij de kachel zitten.
Regelmatig schuiven de kopjes thee en over de ronde tafel als we de filmdocumentaire bespreken.

IMG_1592[1]Aan het einde van de avond is de eerste opzet van de documentaire is afgerond. In de bespreking met Timo Hensen is het raamwerk gedefinieerd.  De opdracht was om een documentaire te maken die anders was dan alle andere documentaires. Er moet gevoel bij komen als we vertellen over de oceaan en de opdracht aan de filmmaker Timo was om de kijker te verbinden met de oceaan.

zeegrasDe rol van de oceaan voor ons leven op deze planeet zal als rode draad door de documentaire lopen. We streven naar veel onderwaterbeelden en onderwater leven waarbij iedere keer de verbinding zal worden belicht .

Met de opzet die Timo heeft voorgesteld, gaan we die zeker realiseren. Nu is de taak van Timo om de documentaire verder uit te schrijven. Met het vertrek van de Morgan steeds dichterbij  moeten we nog gaan haasten. Alle apparatuur moet worden aangeschaft en van de documentaire moet ook de volledige uitlijn van de documentaire duidelijk zijn. Hierdoor kunnen we met een volledig draaiboek en zogenaamde Shotlist aan de slag.

Daarnaast hebben we gesproken over de Video Log. Naast deze geschreven blog gaan we ook “The making off” verslaan in een VLOG.

Hierin ligt de verbinding met onze abonnees. Deze krijgen exclusief een inzagen in de expeditie.