De Oceaan.
morgenzonDe oceaan lijkt zo onmetelijk en zo groots dat we snel kunnen denken dat ons bestaan geen invloed heeft op de oceaan. Niets is minder waar. Zelfs de kleinste microben kunnen ons leven op aarde veranderen.

Kwallenplagen, overbevissing, vervuiling, maar ook een achtergebleven visnet of stijging van watertemperatuur hebben invloed. Wat betekent dit nu voor ons, het is ver weg van onze dagelijkse beslommeringen, maar een aangespoelde walvis doet ons toch wat. Niets staat op zichzelf, dit zal door Stichting Morganonline worden getoond in de kleine, ogenschijnlijk op zichzelf staande onderwerpen.
Om het overzicht te houden op de verschillende gebeurtenissen in de oceaan hebben we de verschillende onderwerpen uitgelicht en gaan we in deze nieuwe expeditie de samenhang aantonen.

Een ding is zeker. De oceaan is een prachtig “continent”. Een gebied waar nog vele expedities nodig zijn om haar geheimen helemaal te begrijpen en ontrafelen. Volg ons in deze 5 jaar durende speurtocht naar onze verbindingen en onze wortels.