Morganonline opend tentoonstelling in Diergaarde Blijdorp

morgan-door-de-schieVreemd deze reis in mijn geboortestad Rotterdam. Met de Morgan varen we door de kanalen van de schie op weg neer de Diergaarde Bleidorp. Hoe vaak heb ik hier niet gelopen en nu bekijken we de straten van Rotterdam op een hele andere wijze. Grappig. Nog een brug en we zijn bij de steiger waar de Diergaarde Blijdorp hun oceaanwater bunkeren voor het inmense aquarium.

                      Ter ere van World Oceen Day op 8 juni, wordt er een nieuw informatiecentrum in het aquarium van Diergaarde Blijdorp geopend. Het informatiecentrum, Platform Zeezicht genaamd, is een platform waar een aantal organisaties het algemene publiek kan informeren over hun werk op het gebied van mariene bescherming en hun aandacht kan vragen voor sommige aspecten van het maritieme milieu. Morganonline is een van de organisaties die uitgenodigd zijn om deel te nemen in dit platform.blijdorp-infomuur

Morganonline heeft een permanent tentoonstelling waarop via een wereldkaart de route van het jacht de Morgan getoond wordt. Een aantal korte films laat enkele van de projecten zien die het Morganonline team tijdens de route bezoekt. De tentoonstelling zal met drie korte films over de Canarische Eilanden beginnen. Met het voortschrijden van de wereldreis zullen er telkens nieuws films aangeboden worden. Bezoekers kunnen de films die ze willen zien zelf selecteren.

Getoonde films: