Expeditie 2020

aardbol-europa-web-mail

 

Eindelijk….. weer uitzicht op zee.
Met het hijsen van de Morganonline vlag is de aftrap gegeven. Expeditie 2020 is een feit. De Derde en de meest omvangrijke tot nu toe. Gelijk vertrekken is er voor de Morgan niet bij. Maarvlag Morganonline hijssen omdat het team nu is uitgebreid met 2 andere schepen gaan we toch vast op pad. Begin september gaat het eerste schip richting Afrika.

Nieuwe insteek zelfde doelstelling.
“Je beschermt waar je van houd”. Met deze gedachte gaan we mensen laten houden van de oceaan.
Binnen deze expeditie zijn er twee duidelijke doelstellingen die elkaar versterken. De eerste is de speurtocht naar alle mogelijke verbindingen tussen de mens en de oceaan. De meest logische is bijvoorbeeld transport over zee, maar ook ons voedsel en het klimaat geeft een verbinding.

Energiebesparen voorkomt roodalg en kwallen. 

De tweede is de verbinding met u thuis. U kunt ook meewerken aan de bescherming van de oceaan en zo nog geld besparen ook. Wist u dat een teveel aan CO2 uitstoot een directe verbinding heeft met kwallenplagen en de giftige roodalg voor de Nederlandse kust? Dit gebeurde in de zomer van 2015. Het energieverbruik, en de daarmee verband houdende CO2 uitstoot, geeft een directe verbinding met de vervuiling op de oceanen. Om deze vervuiling tegen te gaan is Stichting Morganonline een UNIEKE samenwerking aangegaan met 4Sea Benelux en een selecte groep van bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben.

4seasponsor-miniGratis dienst. 4Sea Benelux geeft een gratis dienst waarmee U inzage geeft in uw energieverbruik. Deze dienst is exclusief en GRATIS voor Morganonline volgers. Door u aan te melden ontvangt u maandelijks een overzicht met uw energieverbruiken en hoe u presteert in het kader van de EU2020 regel (lees meer over deze regel).

Deze dienst gaat u helpen energie te besparen en uw energierekening te reduceren.

Voor aanmelden klikt U hier