Wie is 4Sea Benelux

4Sea Benelux, een familiebedrijf, onderzoekt, creert en werkt uit duurzame verdienmodellen en oplossingen voor uw organisatie. Met als belangrijkste doelen het terugbrengen of tenminste stabiliseren van CO2-uitstoot voor het behoud van onze oceanen.
De oprichters hebben 6 jaar met wetenschappers op de oceaan gewerkt en gezien wat voor een effect vervuiling heeft voor de oceaan. Vanuit een wetenschappelijk en ervaringsdeskundig standpunt is 4Sea Benelux in 2013 opgericht met als doel de oceaan te beschermen.

4Sea Benelux biedt u produkten, diensten en een technisch- en wetenschappelijk kennisnetwerk om dit te realiseren. Een Energie Management Systeem (E.M.S.) voor inzicht in energieverbruik en energieverspillingen, een Energie Besparings Plan (inclusief een zgn E.E.D. en energiescan), begeleidt en verzorgt uw subsidietrajecten, van ontwerp tot turn-key oplevering. Hier willen wij voor staan.

De reden dat 4Sea Benelux BV de link met de oceaan heeft is omdat 70% van de zuurstof uit de oceaan komt. dit proces dreigt nu verstoord door klimaatverandering met gevolgen voor de volgende generaties.

Wij zijn U graag van dienst.