Energie Managen

Wij weten allemaal dat er nog efficiency te halen is uit iedere klimaatinstallatie, dit kan oplopen tot een besparing van 40% op uw energieverbruik.

De inregeling van uw installatie is niet meer optimaal, wat kan betekenen dat uw ventilatiesysteem lucht ververst terwijl uw CV uw bedrijfspand op 20° wil behouden. Uw koeling en uw CV leveren tegelijkertijd is ook een veelvoorkomende verspilling. Daarnaast is de gebruiker zich minder bewust van de gevolgen van zijn of haar persoonlijke voorkeuren voor uw energierekening. Voorbeelden hiervan zijn: Overwerk voor 1 persoon doet al snel uw installatie voor het gehele pand activeren, of na vertrek wordt de thermostaat niet teruggesteld.

Dit is een greep uit de voorkomende incidenten, zoals zij beschreven staan in het TNO-rapport welke duidelijk beschrijft waar energie verspild wordt.

Als we kijken naar de verdeling van ons energieverbruik, weten we dat 40% van al ons energieverbruik wordt gebruikt door onze klimaatinstallaties. Het loont dus derhalve om deze permanent te bewaken, te managen.

Onze aanpak: meten – analyseren – concluderen en implementeren

Onze positie: ONAFHANKELIJK VAN UW ENERGIELEVERANCIER

Maakt u kennis met onze (meet)producten, De Gratis Energiemonitor en De Energiemonitor Plus. In het topsegment bieden wij u De Energiemonitor Professional, een prima tool voor o.a. Multi-sites, Procesbemetering, integratie van uw submeters, enz. Voor deze laatste maken wij graag een persoonlijke afspraak om de mogelijkheden af te stemmen op uw specifieke wensen.